Termeni si conditii

Utilizarea site-ului de comert electronic www.decorias.ro implica acceptarea prezentilor termeni si conditii. Acest site este utilizat de  SC DECORIAS S.R.L. care isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Site-ul este gazduit de serverele companiei Gazduire Web SRL Bucuresti, isi asuma dreptul de a modifica structura site-ului si de a schimba compania de hosting fara o alta avertizare.

Copyright
Intregul continut al acestui site www.decorias.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea companiei noastre si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Securitatea datelor personale
Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de SC DECORIAS S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor.
SC DECORIAS S.R.L. se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC DECORIAS S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este intocmirea documentelor fiscale (factura, chitanta, etc.) si a livrarii produselor.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: nominal doar persoanei a caror date au fost inregistrate.
Daca nu doriti sa primiai informaaii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC DECORIAS S.R.L., va rugam sa transmiteti un mesaj din formularul de contact cu continutul DEZABONARE
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC DECORIAS S.R.L. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justitiei.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Conditii legale
www.decorias.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

Dispute si conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.decorias.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.
Orice conflict aparut intre SC DECORIAS S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
Pentru orice nelamuriri, sugestii sau probleme intampinate va rugam sa ne contactati la office@decorias.ro

Confidentialitatea datelor
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC DECORIAS S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs, un membru al familiei dvs sau o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este: desfasurarea in bune conditii a livrarii si facturarii produselor comandate, informarea prin newsletter referitoare la promotiile, concursurile si produsele noi din site.
Furnizarea datelor corecte este obligatorie, acestea fiind necesare desfasurarii in bune conditii a facturarii si livrarilor de produse comandate. Refuzul dvs face imposibila desfasurarea livrarilor de produse. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operatorii site-ului.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata firmei SC DECORIAS SRL.