Service si garantie

SC Decorias SRL in calitate de furnizor, garanteaza ca produsele comercializate sunt fabricate in conformitate cu standardele in vigoare si indeplinesc toate normele de calitate impuse. Deasemenea, furnizorul garanteaza buna functionare a produselor pe o perioada de 12 sau 24 luni de la data livrarii, in functie de garantia oferita de catre producatorul produselor comercializate.

Daca se constata functionarea necorespunzatoare a produsului/produselor in perioada de garantie, acesta/acestea se vor trimite la sediul companiei noastre pentru a remedia defectiunea sau pentru inlocuire. Daca se constata ca produsul/produsele s-a(u) defectat din cauza manipularii neglijente sau a(u) fost desfacut(e) de catre alta persoana in afara reprezentantului firmei furnizoare, repararea sau inlocuirea acestuia/acestora se va face pe cheltuiala beneficiarului, produsul/produsele iesind astfel din garantie.

Compania noastra este exonerata de orice raspundere si de toate obligatiile de garantie pentru defectele provenite din nerespectarea in exploatarea produsului, a instructiunilor de utilizare si din manevrarea, pastrarea si folosirea necorespunzatoare a acestuia.