Scheme de intercomparare

Cod produs: 001
Disponibilitate:
solicita pret
Pret: 0 RON (TVA inclus)

Alege schema potrivita pentru tine si trimite-ne solicitarea ta:

Matrici: apa potabila, apa reziduala, produse lactate, produse alimentare, microbiologie, laborator clinic, aer, contaminare sol, bauturi alcoolice si sucuri,bere, cosmetice, jucarii, droguri, toxicologie, clinic, radiochimie, lubrifianti, textile, etc

Partenerii nostri care organizeaza scheme de intercomparare, control extern, in conformitate cu ISO 17043

Standardele LGC prima ta optiune in alegerea schemelor de intercomparare

LGC Standards ofera  anual peste 1500 de de teste de competenta, care deservesc mai mult de 10.000 de laboratoare. Sunt produse peste 250.000 de materiale de testare, care sunt distribuite la mai mult de 150 de tari din intreaga lume. PT este adesea mentionata ca evaluarea externa a calitatii (EQA), in special in domeniul medical /clinic. Testarea de competenta este un element cheie in procesul de acreditare a laboratoarelor, pe langa materialele de referinta, care sa permita laboratoarelor sa monitorizeze calitatea rezultatelor analitice ale acestora asa cum este stipulat in ISO / IEC 17025. 

Controllab Brazilia  Furnizor de servicii PT de încredere de peste 15 ani, acreditat la ISO 17043, ofera cea mai largă gamă de combinații analit/matrice pentru sectorul analize medicale. Rezultatele primesc o analiză statistică riguroasă de către experții PT. Rapoarte confidențiale detaliate cu feedback clar și comparații de metode. Publicarea rapidă a raportului. Depunerea mai multor rezultate și gestiunea cuprinzătoare disponibila. Scheme de intercomparare notificate de la Ministerul Sanatatii.

Ielab Spania Studiile statistice aplicate au o importanță deosebită, deoarece numărul participanților este mare, cu peste 1.200 de participanți din 53 de țări. Ca furnizor acreditat de ENAC conform ISO / IEC 17043, conformitatea cu cerințele prezentului standard este demonstrată obiectiv. Acces la o gamă largă de scheme cu un singur furnizor. Rapoartele rapide privind rezultatele obținute. Suport tehnic specializat și experiență vastă în controlul calității și în organizarea de scheme de testare a competențelor. Capacitatea de servicii și îmbunătățirea continuă, adaptând oferta noastră la nevoile participanților, inclusiv noi instrumente și sisteme care îmbunătățesc și perfecționează serviciile oferite. Accesul la toate beneficiile generale pe care le implică participarea regulată la programele de testare a competențelor. Numărul mare și diversitatea participanților, atât în ​​ceea ce privește tipurile de laboratoare și țările lor de origine, sporește robustețea schemelor, datorită diferitelor metodologii și tehnici utilizate, ceea ce permite efectuarea unor studii de intercomparare între rapoartele rundelor.

DRRR Germania- peste 500 de scheme de intercomparare acreditate pentru alimente si furaje, microbiologie, contactul alimentelor cu ambalajele (plastic, hartie, metal), produse cosmetice,  tus pentru tatuaje, textile etc. 

Spune-ti opinia

Numele tau:


Opinia ta: Nota: Codul HTML este citit ca si text!

Nota: Rau            Bun

Introduceti codul din imagine: