REACTIVI FORENSIC TOXICOLOGIE

Suntem furnizori autorizati pentru standarde analitice, materiale de referinta (RM) si materiale de referinta certificate (MRC), substante controlate si precursori, produse folosite in laboratoare autorizate și instituții de cercetare, calificate pentru analize criminalistice si toxicologie.

 

Sortare dupa:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Lista Grid
  • Cayman Chemical Toxicologie
    Cu peste 40 de ani de experiență în sinteza, purificarea și caracterizarea substanțelor biochimice, Cayman Chemical a devenit lider în domeniul standardelor de referință de înaltă puritate, necesare laboratoarelor autorizate și instituțiilor de cercetare pentru efectuarea anlizelor de toxicologie si criminalistica. Cayman sintetizează o serie de standarde analitice, inclusiv canabinoizi sintetici, catinone, fenetilamine, amfetamine, indane, opioide, benzodiazepine, triptamine și fitocanabinoi..
    0 RON
  • LGC Standards Toxicologie
    Standarde si materiale de referință pentru toxicologie. Cu peste 2600 de produse in portofoliu, gama LoGiCal ofera o selectie vasta de materiale de referinta pentru criminalistica.   Gasiti produse care fac parte din categoriile  aditivi și precursori, substanțe psihoactive, stupefiante, compuși înrudiți cu canabis, metabolismul medicamentelor, toxicologie de mediu, etanol și materiale înrudite, mutageni alimentari, GHB și materiale înrudite, micotoxine, opiacee și opioi..
    0 RON