Aspiratoare de praf

Sortare dupa:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Aspirator de praf mobil AIR BOX
  Aspirator mobil de praf .Poate fi utilizat impreuna cu sistemele de micro sablare , precum si individual in orice laborator. Impreuna cu sistemul (optional) AIRSTOCK transforma orice masa intr-un banc de lucru. Profesional si extrem de silentios, cu o putere de aspiratie ajustabila este livrat impreuna cu 4 filtre din microfibre BIA. Sistemul de aspiratie este certificat TUV si rata de aspiratie este de pana la 99.9% (conform testetului SGS Ecologia) Specificatii tehnice ♦ Alimentare:..
  3.356 RON
 • Aspirator de praf mobil AIR BOX SIMPLEX
  AIRBOX SIMPLEX este o unitate de aspiratie mobila adecvata in laboratoarele de tehnica dentara pentru aspiratia pulberilor de lucru. Principalele sale caracteristici sunt modul de lucru silentios si puterea de aspiratie reglabila.   Specificatii tehnice:   ♦ Alimentare :220-230 V ♦ Absorbtie Putere: 800 Watt ♦ Clasa de izolatie: I ♦ Tipul de unitate: B ♦ Mod de utilizare: continuu ♦ Frecventa: 50/60 Hz ♦ Zgomot: 68 Db ..
  2.622 RON
 • Brat articulat
  Brat articulat de aspiratie cu memorie de pozitie. Acesta este format dintr-un tub special care si mentine forma .Livrat cu un suport de cauciuc si baza metalica, poate fi amplasat atat pe bancul de lucru sau in vecinatatea acestuia pe perete.Sistem de fixare prin banda dublu-adeziva sau suruburi. Potrivit pentru AIRBOX, AIRBOX SIMPLEX sau MINIBOX EMC. ..
  872 RON
 • Filtre de rezerva
  Fitru de rezerva pentru sistemele de aspiratie MINI BOX EMC.Pachet de 4 bucati. ..
  298 RON
 • Filtre de rezerva AIR BOX
  Fitru de rezerva pentru sistemele de aspiratie AIR BOX .Din microfibre BIA .Pachet de 4 bucati. ..
  684 RON
 • SUCKY AIRSTOCK
  Accesoriu Sistem de admisie universal,cu posibilitate de conexiune atat pe partea stanga cat si pe cea dreapta a bancurilor de lucru sau a sistemelor de aspiratie. Acesta este livrat cu o baza de lemn interschimbabila, protectie pentru ochi si fata din plexiglas ,suruburi si clema pentru fixarea acestuia. Potrivit pentru a fi utilizat cu AIRBOX, AIRBOX SIMPLEX sau MINIBOX EMC. ..
  587 RON