Pipeta electronica 50-1000 µl

Producator: LLG Germania
Cod produs: 9281053
Disponibilitate:
precomanda
Pret: 2.580 RON (TVA inclus)
Pipetele electronice LLG au fost proiectate pentru o performanță maximă, acuratețe maxima și o operare simplă. Sistemul bazat pe microprocesoare reduce posibilitatea erorilor umane. Controalele ușoare și ergonomice ajută la reducerea riscului de erori repetitive care se întâlnesc la pipetarea manuală. Proiectat atrăgător, cu o finisare extraordinară a pieselor datorită selecției produselor de înaltă calitate. 
Ingenios o singură operațiune
Toate comenzile software și funcțiile pipetelor electronice LLG sunt realizate printr-un singur buton inovator patentat (jog-dial). Nu există întrerupătoare mici și butoane de tip snipky, la fel ca în pipeta electronică veche, convențională. Fiecare pipetă poate fi ușor selectată și identificată prin codificarea culorilor.
Afișaj vizual modern
O prezentare inovativă OLED-Display pentru o citire grafică a indicatorului de stare pentru toate funcțiile noilor pipete electronice LLG.
Sistem de autocalibrare
Utilizatorul poate calibra pipeta pentru soluții cu vâscozitate diferită. De asemenea, sistemul controlează permanent toate funcțiile și indică toate erorile.
Sistem informațional SCS
Acest sistem controlează mișcarea pistonului pentru pipelele electronice LLG și garantează cea mai mare precizie și precizie.
Calibrarea
Pipeta electronică LLG este ajustată pentru livrarea (Ex) a volumului său nominal așa cum este definit în ISO 8655.
 
Capacitate 50 - 1000 μl
Increment 1 μl
Acuratete max. vol. 0,4 (£ ± R%)
Precizie max. vol. 0,5 (£ CV%)

Spune-ti opinia

Numele tau:


Opinia ta: Nota: Codul HTML este citit ca si text!

Nota: Rau            Bun

Introduceti codul din imagine: