Fapas- Fera Science Ltd

Producator: Fapas
Cod produs: fapas
Disponibilitate:
precomanda
Pret: 0 RON (TVA inclus)
Fapas este un furnizor acreditat de testare a competențelor de renume mondial, care sprijină industriile de testare a alimentelor și a apei din 1990.
Susținem laboratoarele pentru a le ajuta să atingă calitatea de analiză cerută de clienții, organismele de acreditare și managerii lor.
 
Furnizeaza sute de teste de competență pe an pentru mii de laboratoare de pe toate continentele lumii, cu excepția Antarcticii. Probele de testare matrice reale pentru toate disciplinele analitice de rutină din domeniile chimiei alimentelor, microbiologiei alimentelor, materialelor modificate genetic, chimiei și microbiologiei apei potabile, chimiei mediului și microbiologiei.
 
Reputația de furnizor de teste de competență de cea mai înaltă calitate ne precede. Suntem reperul pe baza căruia sunt măsurate alte scheme. Dovezile pentru acest lucru se află în literatura științifică, atât în ​​publicațiile evaluate de colegi în reviste analitice, cât și în lucrările conferințelor. Schemele noastre au contribuit la definirea Protocolului internațional armonizat IUPAC pentru testarea competenței laboratoarelor analitice (chimie) (1993 și revizuit în 2006)
 
Cum vă putem ajuta?
Publicăm un program anual de teste de competență pentru care laboratoarele se pot înscrie. Nu există nicio limitare a numărului sau frecvenței de teste la care vă abonați. În majoritatea cazurilor, nu există nicio limitare cu privire la metoda pe care ar trebui să o aplicați și nicio limitare privind statutul dvs. de acreditare. De fapt, multe laboratoare folosesc Fapas pentru a construi cazul pentru cererea lor de acreditare, precum și pentru a-și menține statutul de acreditare în curs.
 
Echipa noastră prietenoasă de servicii pentru clienți este disponibilă prin telefon sau e-mail pentru a vă ajuta cu orice întrebări pe care le aveți. În multe țări, avem agenți care acționează în numele nostru, care vă pot ajuta cu înregistrarea, răspunzând la întrebări în propria dumneavoastră limbă și facilitând plata în moneda locală. De asemenea, ajutăm clienții cu interpretarea evaluărilor de performanță.
 
Dacă nu oferim exact testul de competență pe care îl căutați, vă rugăm să ne contactați. Oferim o abordare flexibilă a personalizării testelor de competență pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră particulare și, de asemenea, oferim scheme personalizate pentru rețeaua dumneavoastră de laboratoare. Avem o vastă experiență în industria internațională de testare analitică.
 
Ce face Fapas diferit de alți furnizori?
Avem o abordare foarte riguroasă a analizei datelor noastre, care ia în considerare toate potențialele variabile majore care ar putea afecta datele. Pentru o defalcare tehnică detaliată, toate informațiile se află în Protocoalele noastre, pe care le puteți descărca gratuit de pe site-ul nostru. În esență, nu luăm un model statistic generic. Tratăm fiecare set de date ca fiind unic și nou și ne asigurăm că rezultatele sunt conforme cu convențiile relevante (de exemplu, corectarea recuperării în analiza contaminanților sau etapa corectă de hidroliză pentru grăsimea totală). Abordarea noastră statistică se bazează întotdeauna pe știința existentă pentru analiza în cauză. Acolo unde datele nu au sens științific, așa spunem noi - nu ne ascundem niciodată în spatele unor sisteme de notare îndoielnice.
Nu oferim doar teste de competență.
Avem, de asemenea, mostre de control al calității și materiale de referință disponibile. Probele de control al calității sunt mostrele rămase de la testele de competență. Utilizarea lor principală este de a sprijini investigațiile privind performanța slabă în testele de competență asociate. Dacă aveți nevoie de ceva care să ofere un grad mai mare de acuratețe, pentru validarea metodei sau calibrarea matricei, atunci materialele noastre de referință sunt mai potrivite. Toate produsele noastre vă vor ajuta la generarea de diagrame de control pentru laboratorul dumneavoastră. Alternativ, utilizați funcția de diagramă de control care este deja încorporată în pagina securizată a site-ului nostru web. Acest lucru este unic pentru datele dvs. de conectare și generează o reprezentare vizuală rapidă a performanței dvs. în testele noastre de competență de-a lungul anilor.
 

Spune-ti opinia

Numele tau:


Opinia ta: Nota: Codul HTML este citit ca si text!

Nota: Rau            Bun

Introduceti codul din imagine: