Endodontie

Sortare dupa:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Incarcator UseFill Heater Base Station
  UseFill Heater Base Station ..
  269 RON
 • UseFill Heater Adapter EU
  ..
  432 RON
 • Apex locator Woodpex III Pro
   Woodpex III Pro Apex Locator de  la Carlo De Giorgi dispune de un design complet nou .  Acest dispozitiv dispune de  cele mai recente tehnologii , asigurand astfel o masurare precisa . Functii pentru canale radiculare umede, sange sau ser fiziologic.  Compact, usor de transportat, cu baterii reincarcabile. Modul de economisire a energiei , stand by dupa 5 minute . Accesoriile autoclavabile.      ♦ Accesorii autoclavabile: Liphook, clipu..
  2.600 RON
 • Sistem de incalzire CompoTherm
  CompoTherm -Pentru a spori fluiditatea materialului compozit ♦ Domeniu de temperatura 20°C – 60°C  ♦ Temperature reglabia 1°C ♦ Capacitate 80 fiole ♦ 4 sertare separate  ♦ 3 minute timp de incalzire ♦ Dimensiuni reduse 110x114x155 mm ..
  2.499 RON
 • Sistem obturatie Rootbuddy Top Kit
  Sistem obturatie,diagnostic si restaurare . Cu incalzire si vibratie,fara fir. Sistemul de obturatie RootBuddy poate genera temperaturi de la aproximativ 50 ° C - 350 ° C. Administrarea caldurii faciliteaza fluxul de materiale . Numarul spatiilor goale si a pungilor de aer scade foarte mult. Display reglabil in functie de preferinta fiecaruia , pentru stangaci sau dreptaci. Temperatura ajustabila . Beneficii : mai multa atentie asupra pacientului , mai multa incredere in timpul tr..
  10.755 RON
 • Sistem obturatie Softline Kit
  Sistem obturatie,diagnostic si restaurare . Cu incalzire si vibratie,fara fir. Sistemul de obturatie RootBuddy poate genera temperaturi de la aproximativ 50 ° C - 350 ° C. Administrarea caldurii faciliteaza fluxul de materiale . Numarul spatiilor goale si a pungilor de aer scade foarte mult. Display reglabil in functie de preferinta fiecaruia , pentru stangaci sau dreptaci. Temperatura ajustabila . Beneficii : mai multa atentie asupra pacientului , mai multa incredere in timp..
  5.447 RON
 • UseFill Heater Battery Pack
  ..
  489 RON
 • UseFill Heater System
  Cuptor pentru obturatoare ,fara fir , incalzire in  3 secunde . ♦ Fara fir ♦ Incalzire in 3 secunde ♦ Temperatura constanta ♦ Temperatura reglabila ♦ Compatibil cu toate brand-urile si toate tipurile de obturatoare  ♦ Usor de folosit, cu un singur buton ♦ Cand bateria este incarcata, puteti folosi dispozitivul fara fir timp de 5 minute, timp in care temperatura ramane constanta. La sfarsitul fiecarui ciclu de incalzire ,dispozitivul se va ..
  3.281 RON