Emeritalia

Vizualizare ca: Lista / Grid
Sortare dupa:
Produse pe pag:
 • Aspirator Labo 1.0
  Aspirator de praf Labò 1.0 mobil, adecvat  pentru utilizare in laboratorul dentar pentru aspirarea prafului, a abraziunilor si a reziduurilor. Se pot conecta echipamente de sablare, polizoare, masini de frezat, micromotoare si pentru utilizare în bancul de laborator. Sistem de filtrare cu 3 etape (sac microfibra, filtru cartuș clasa M, filtru de evacuare HEPA) Comanda EMC si priza de scule electrice cu pornire si oprire automata  Motor puternic si eficient Pu..
  3.203 RON
  Fara TVA: 2.692 RON
 • Aspirator Labo 2.0
  Aspirator de praf Labò 2.0, mobil, este construit pentru a fi dispozitivul standard de aspiratie in laboratoarele de tehnica dentara si bijuterii. Puternic si compact, poate fi folosit pentru a aspira pulberile si reziduurile in timpul procesarii, prin conectarea directa la echipamentul pe care il utilizati. Labò 2.0 este proiectat pentru instalarea sub bancul de lucru si pentru conectarea la cele mai populare dispozitive datorita controlului EMC. Se pot conecta echipamente de sablare..
  3.501 RON
  Fara TVA: 2.942 RON
 • Aspirator Labo 3.0
  Labò 3.0 aspirator de praf complet digital,mobil. Performanta ridicata datorita motorului de inalta eficienta, a sistemului trifiltrat si a curatarii automate a filtrului. Aspirator mobil recomandat pentru utilizarea in laboratorul dentar pentru aspirarea prafului, a abraziunilor si a reziduurilor. Conectabil la blastere, polizoare, masini de frezat, micromotoare si pentru utilizare in banca de laborator. Sistem de filtrare in 3 etape (sac microporant, filtru cartus clasa M, Filtru de..
  4.468 RON
  Fara TVA: 3.755 RON