Mixere

Sortare dupa:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Mixer MX4T
  Mixerul MX este foarte usor de utilizat.  Potrivit pentru mixarea ipsolului, produselor de acoperire sau a siliconului in lipsa aerului  . Dotat  cu reductor de  zgomot ,  pompa de vid fara ulei si timer electronic .  Modelul MX4 are posibilitatea de a regla viteza de rotatie si de a inversa rotatia , special recomandat pentru amestecarea alginat cu alginat in recipente de 200 cc  Complet cu recipient de 500 cc si suport de masă . Putere ..
  4.999 RON
 • Mixer MX4W
  Mixerul MX4W este foarte usor de utilizat.  Potrivit pentru mixarea ipsolului, a produselor de acoperire sau a siliconului in lipsa aerului  . Dotat  cu reductor de  zgomot ,  pompa de vid fara ulei si timer electronic .  Modelul MX4W are posibilitatea de a regla viteza de rotatie si de a inversa rotatia , special recomandat pentru amestecarea alginat cu alginat in recipente de 200 cc  Complet cu recipient de 500 cc si suport pentru perete . ..
  4.850 RON
 • MS MIXER
  Mixer folosit pentru orice fel de material .Cu 10 cicluri pentru ghips, 10 pentru alginat si 10 pentru materiale de acoperire . Viteza ajustabila si schimbarea sensului de rotatie,cu timer , suport de perete si bol standard 500 ml . ♦ Presiune 0.85 bari ♦ Putere 140W ♦ Greutate 10 kg ♦ Dimeniuni 16x22x61 cm          ..
  3.975 RON
 • Recipient 200 ml
  Accesoriu. Recipent recomandat pentru amestecul ipsosului, produselor de acoperire si a siliconului. Din material plastic si otel inoxidabil . Capacitate 2000 cc.      ..
  1.027 RON
 • Vacuum malaxor
  Vacuum malaxor pentru gips si produse de acoperire, poate efectua mixarea, turnarea stratului de acoperire si vibratia in conditii de vid.  Pompa de vid incorporata este extrem de silentioasa si echipata cu un sistem unic de recuperare ulei si re-circulatie, eliminand astfel costurile suplimentare de intretinere. Viteza de rotatie  200 rpm.  Malaxorul  este prevazut cu un temporizator electronic digital . Pe masura ce timpul pre-setat sa scurs (afisat pe ecran)..
  7.103 RON 7.452 RON