Aspiratoare de praf

Sortare dupa:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Aspirator de praf mobil AIR BOX SIMPLEX
  AIRBOX SIMPLEX este o unitate de aspiratie mobila adecvata in laboratoarele de tehnica dentara pentru aspiratia pulberilor de lucru. Principalele sale caracteristici sunt modul de lucru silentios si puterea de aspiratie reglabila.   Specificatii tehnice:   ♦ Alimentare :220-230 V ♦ Absorbtie Putere: 800 Watt ♦ Clasa de izolatie: I ♦ Tipul de unitate: B ♦ Mod de utilizare: continuu ♦ Frecventa: 50/60 Hz ♦ Zgomot: 68 Db ..
  3.068 RON
 • Aspirator de praf mobil MINI BOX EMC
  Aspirator de praf portabil, conceput special pentru pulberi metalice, ceramica si rasini. Echipat cu sistemul EMC (Electronic Micromotor Control), permite pornirea si oprirea automata simultan cu pornirea si oprirea micromotorului . Puterea de aspirare poate fi ajustata si schimbarea filtrelor este simpla si rapida. Pretul competitiv si versatilitatea acestui dispozitiv transforma orice banc de lucru intr-o zona cu finisaje moderne. Optional poate fi folosit in combinatie cu sistemele..
  2.023 RON
 • Aspirator Labo 1.0
  Aspirator de praf Labò 1.0 mobil, adecvat  pentru utilizare in laboratorul dentar pentru aspirarea prafului, a abraziunilor si a reziduurilor. Se pot conecta echipamente de sablare, polizoare, masini de frezat, micromotoare si pentru utilizare în bancul de laborator. Sistem de filtrare cu 3 etape (sac microfibra, filtru cartuș clasa M, filtru de evacuare HEPA) Comanda EMC si priza de scule electrice cu pornire si oprire automata  Motor puternic si eficient Pu..
  3.203 RON
 • Aspirator Labo 2.0
  Aspirator de praf Labò 2.0, mobil, este construit pentru a fi dispozitivul standard de aspiratie in laboratoarele de tehnica dentara si bijuterii. Puternic si compact, poate fi folosit pentru a aspira pulberile si reziduurile in timpul procesarii, prin conectarea directa la echipamentul pe care il utilizati. Labò 2.0 este proiectat pentru instalarea sub bancul de lucru si pentru conectarea la cele mai populare dispozitive datorita controlului EMC. Se pot conecta echipamente de sablare..
  3.501 RON
 • Aspirator Labo 3.0
  Labò 3.0 aspirator de praf complet digital,mobil. Performanta ridicata datorita motorului de inalta eficienta, a sistemului trifiltrat si a curatarii automate a filtrului. Aspirator mobil recomandat pentru utilizarea in laboratorul dentar pentru aspirarea prafului, a abraziunilor si a reziduurilor. Conectabil la blastere, polizoare, masini de frezat, micromotoare si pentru utilizare in banca de laborator. Sistem de filtrare in 3 etape (sac microporant, filtru cartus clasa M, Filtru de..
  4.468 RON
 • Brat articulat
  Brat articulat de aspiratie cu memorie de pozitie. Acesta este format dintr-un tub special care si mentine forma .Livrat cu un suport de cauciuc si baza metalica, poate fi amplasat atat pe bancul de lucru sau in vecinatatea acestuia pe perete.Sistem de fixare prin banda dublu-adeziva sau suruburi. Potrivit pentru AIRBOX, AIRBOX SIMPLEX sau MINIBOX EMC. ..
  1.038 RON
 • Filtre de rezerva
  Fitru de rezerva pentru sistemele de aspiratie MINI BOX EMC.Pachet de 4 bucati. ..
  337 RON
 • Filtre de rezerva AIR BOX
  Fitru de rezerva pentru sistemele de aspiratie AIR BOX .Din microfibre BIA .Pachet de 4 bucati. ♦Dimensiuni: 33x32 cm ♦Dimetru gaura : 30-38 mm ..
  684 RON
 • SUCKY AIRSTOCK
  Accesoriu Sistem de admisie universal,cu posibilitate de conexiune atat pe partea stanga cat si pe cea dreapta a bancurilor de lucru sau a sistemelor de aspiratie. Acesta este livrat cu o baza de lemn interschimbabila, protectie pentru ochi si fata din plexiglas ,suruburi si clema pentru fixarea acestuia. Potrivit pentru a fi utilizat cu AIRBOX, AIRBOX SIMPLEX sau MINIBOX EMC. ..
  689 RON