Autoclave

Sortare dupa:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Autoclav clasa "N" WS 05 PLUS
  Autoclav automat , portabil , realizat din cele mai bune materiale. In conformitate cu standardele internationale. Ideala pentru sterilizarea produselor neambalate solide, solide si compacte , usor de utilizat . Cu  panou de comanda si lumini indicatoare pentru urmarirea usoara a procesului de sterilizare in toate fazele acestuia. Include cos si clesti pentru instrumente. Aprox. 9 litri. Greutate 4 kg.     ..
  4.479 RON
 • Autoclav clasa N WS 01
  Autoclav din otel inoxidabil 18/10 ,foarte simplu de utilizat , sigura pentru operator ideala pentru sterilizarea pieselor de mana , a intrumentelor rotative , a turbinelor si a oricarui instrument sterilizabil la 125°C . Inchideti capacul si selectati cliclul de sterilizare . Va dura 15 minute. Panoul de comanda este echipat cu un comutator , un buton pentru programarea ciclului , cate o o lampa indicatoare pentru inceputul ciclului de sterilizare , ciclul de sterilizare in curs,  final..
  4.850 RON
 • Autoclav vertical 47 litri
  Autoclav vertical 45 litri Usa prevazuta cu sistem de blocare electronic. Este ideal pentru aplicatii in biotehnologii, analize clinice, de mediu ambiant precum si in medicina si industria alimentara. Sterilizatorul nu porneste decat daca este inchis capacul. La finalul procesului de sterilizare, capacul nu poate fi dechis decat daca presiunea din interior si temperatura coboara la niste valori de siguranta. Mecanismul special de condensare presupune ca aburul generat in timpul procesului..
  23.987 RON
 • Autoclav vertical 60 litri
  Autoclav vertical 60 litri Usa prevazuta cu sistem de blocare electronic. Este ideal pentru aplicatii in biotehnologii, analize clinice, de mediu ambiant precum si in medicina si industria alimentara. Sterilizatorul nu porneste decat daca este inchis capacul. La finalul procesului de sterilizare, capacul nu poate fi dechis decat daca presiunea din interior si temperatura coboara la niste valori de siguranta. Mecanismul special de condensare presupune ca aburul generat in timpul procesului..
  25.351 RON