Agitatoare

Sortare dupa:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Lista Grid
 •  Agitator mecanic HT-50DX
  Sistem de control patentat Jog-Shuttle Ideal pentru amestecarea materialelor cu vascozitate care variaza de la solutii apoase la fluide cu viscozitate inalta. Aplicatii in industria alimentara,a bauturilor, lactatelor ,industia zaharului si a dulciurilor Control digital: Viteza stabila și constanta de amestecare Digital Feedback Control: Steady and Cuplu mare 3,5: 1 Ecran LCD digital cu functie de iluminare din spate Start lin si schimbarea vitezei de amestecare In..
  4.579 RON
 • Agitator vacutainere
  Agitator vacutainere,produse vascoase sau suspensii lichid-solid .Cu o gama larga de aplicatii, poate fi folosit cu succes pentru prevenirea coagularii sangelui .  ♦ Agitare si rotire pentru o mixare completa  ♦ Viteza 0-70 rpm  ♦ 6 role din PVC anti-alunecare lungime 280 mm ♦ Usor de curatat ♦ Amplitudine 24 mm ♦ Capacitate maxima de incarcare 4 kg ♦ Conceput pentru operare continua ♦ Dimensiuni externe 450x260x120 mm ..
  2.262 RON
 • Agitator cu 4 pozitii LLG-unistirrer 1/M4
  Profil ultra-subtire, are foloseste ca principiu de functionare inductia magnetica. Este prevazut cu cronometru. Tehnologiei moderna cu bobina magnetica, ii este caracteristic faptul ca nu exista piese in miscare, eliminand in acest fel uzura clasica pe care o intalnim la un agrenaj cu motor. Pentru o eficienta sporita a procesului de amestecare, este posibila modificarea sensului de rotatie la fiecare 30 de secunde.  Caracteristici: cronometru: 1-99 minute, sau functionare c..
  2.808 RON
 • Agitator cu incalzire AG20D
  Agitator cu încălzire digital ergonomic si usor. Viteza și temperatura sunt ușor de selectat prin butoane. Structura ABS cu clasa de protecție IP42. Placă din oțel inoxidabil cu tratament ceramic. Rezistență excelentă la substanțe chimice. Instrument fiabil, silențios și simplu utilizare, viteză reglabilă până la 1500 rpm (rotații pe minut). Temperatura selectabilă de la mediu la 350°C   Volum maxim de agitare (H2O) 20 litri  Viteza 100 -150..
  2.137 RON
 • Agitator cu incalzire LLG-RCT
  Caracteristici: control integrat al temperaturii; include senzor de temperatura PT1000; reglare precisa a turatiei si a temperaturii, prin intermediul afisajului digital; posibilitatea setarii temperaturii de siguranta; indicator pentru suprafata fierbinte; afisare a erorilor sub forma de coduri; conector DIN 12878 ce permite atasarea termometrului de contact; tehnologie imbunatatita de control al incalzirii; suprafata de incalzire este ..
  3.468 RON
 • Agitator cu incalzire LLG-unistirrer 3
  Pachet complet. Afisaj LED ce permite controlul tuturor parametrilor. Include un controller de temperatura intr-o carcasa rigida ce asigura clasa de protectie IP42. Senzorul de temperatura PT1000 permite reglarea cu precizie a temperaturii. Acest senzor este pozitionat prin intermediul tijei suport si a clemei aferente.  Caracteristici: - afisaj LED ce asigura reglarea precisa a turatiei si a temperaturii, precum si vizualizarea acestor parametri; - control digital al turatie..
  1.814 RON 2.380 RON
 • Agitator cu incalzire LLG-unistirrer 5
  Pachet complet. Excelent raport pret calitate.Include un indicator HOT de siguranta pentru avertizarea utilizatorului asupra temperaturii ridicate a suprafetei de incalzire. Aceasta avertizare impreuna cu functia de agitare nu se opresc decat dupa ce temperatura suprafetei incalzite scade sub 50 oC, chiar daca agitatorul este oprit. Este prevazut cu un cronometru ce permite reglarea timpul de agitare in domeniul 1 minut- 99 ore si 59 de minute. La expirarea timpului reglat, agitatorul se..
  2.940 RON
 • Agitator cu incalzire LLG-unistirrer 7
  Pachet complet. Ofera un excelent raport pret calitate. .Include un indicator HOT de siguranta pentru avertizarea utilizatorului asupra temperaturii ridicate a suprafetei de incalzire. Aceasta avertizare impreuna cu functia de agitare nu se opresc decat dupa ce temperatura suprafetei incalzite scade sub 50 oC, chiar daca agitatorul este oprit. Suprafata de incalzire este confectionata din otel inoxidabil si este acoperita cu ceramica. Caracteristici: echipament de ultima..
  2.908 RON
 • Agitator magnetic AG3M
  Agitator magnetic cu ecran LCD, fara incalzire. Carcasa din ABS, material rezistent la actiunea focului, rezistent la acizi slabi si baze slabe.  Specificatii tehnice:  ♦ Volum max 3 litri ♦ Motor DC (curent continuu)  ♦ Afisarea vitezei pe ecran  ♦ Viteza 100-1500 rpm ♦ Lungime maxima magnet de agitare 50 mm  (LxØ) ♦ Putere 5 W ♦ Un singur post de agitare  ♦ Platan din pastic  135 Ø (mm) ♦ Ali..
  901 RON
 • Agitator magnetic cu incalzire AG3MRC
  Agitator magnetic cu incalzire. Temperatura maxima 280°. Platan din ceramica ,rezistent la coroziune. Ecran LCD.   Specificatii tehnice:   ♦ Volum max 3 litri ♦Temperatura 50C°- 280C° ♦ Sonda de temperatura PT1000 (optional) ♦ Motor DC (curent continuu)  ♦ Temperatura si viteza afisate pe ecranul LCD ♦ Viteza 100-1500 rpm ♦ Lungime maxima magnet de agitare 50 mm  (LxØ) ..
  1.274 RON 1.302 RON
 • Agitator magnetic LLG-uniSTIRRER 1
  Profil subtire, are foloseste ca principiu de functionare inductia magnetica. Este prevazut cu cronometru. Tehnologiei moderna cu bobina magnetica, ii este caracteristic faptul ca nu exista piese in miscare, eliminand in acest fel uzura clasica pe care o intalnim la un agrenaj cu motor. Pentru o eficienta sporita a procesului de amestecare, este posibila modificarea sensului de rotatie la fiecare 30 de secunde.  Caracteristici: cronometru: 1-99 minute, sau functionare continu..
  1.092 RON
 • Agitator magnetic LLG-uniStirrer 2
  Model economic, design compact, pentru volume de pana la 1000 de litri. Domeniul de turatii: 0-2000 rpm Diametrul platan:  120 mm Carcasa confectionata din ABS Temperatura ambientala: 0-50 oC Umiditatea maxima admisa: 85% Dimensiuni (mm): 150x135x53  Greutate: 500 g Alimentare: 100-230V, 50/60Hz Clasa de protectie: IP 21 Garantie: 3 ani NOTA: Se poate comanda separat o tija suport din aluminiu cu lungimea de 25 cm, la pretul de 31,00 ..
  680 RON