Refractometre


Sortare dupa:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Polarimetru automat WZZ-3
  Caracteristici Test fotoelectric și control microcomputer Măsoara rotația specifica, rotația optica, concentrația și gradului de zahăr Repetare de 6 ori a măsurarii automate și calcularea valorii medii și a rădăcinii pătrate Interfata RS232   Specificații Domeniul de măsurare: -45 ° ~ + 45 ° Precizia: ± (0,01 ° + valoarea de măsurare ´05%) Repetabilitate: 003 GBP Ecran: LCD Valoarea minimă indicativă: 0,001 ° Sursa de lumină monocromatică (..
  27.757 RON
 • Polarimetru cu disc “Polar-2010” LED
  Model de tip  LAURENT Iluminare cu lampa LED APLICAȚII Proiectat pentru colegii și universități, laboratoare chimice, farmaceutice, clinici, produse cosmetice și industrie alimentară. CARACTERISTICI Vernier.Unghi ± 0,05º. Doemniu de rotatie optica: ± 180º. Diviziune: 1º. lentile 4x. Reglarea oculară cu ajustare. Lungimea compartimentului Sliderack: pentru tubes pana in 220 mm. Lungime de undă lampa monocromatica: 589,3 nm.   Dimens..
  3.624 RON
 • Refractometru ABBE 2WAJ
  APLICAȚII Ideal pentru măsurarea indicelui de refracție hD de lichide, concentrații solide și zahăr (0 - 95% = hD 1.333-1.531). Instrument indispensabil pentru chimie industrială, petrol, farmaceutică, uleiuri alimentare și grăsimi, zaharuri, universități etc. CARACTERISTICI Mărire a sistemului X2 telescopic. Oculare cu corecție dioptrică. Conexiune pentru baie de apă exterioară. Termometru 0-70 ° C. Pentru a vedea temperatura probei.Termometru digital LC..
  4.781 RON
 • Refractometru digital ABBE  WYA-2S
     APLICAȚII Ideal pentru măsurarea lichidelor, solidelor și concentrații de zahăr (° Brix), industrie: chimica, petrol, alimente, farmaceutica, universități și cercetare etc. CARACTERISTICI Aparat echipat cu un sistem optic format din telescop cu corectarea dispersiei, folosită pentru definirea linie de diviziune între zonele întunecate și luminoase. Optică precisă cu compensare automată a temperaturii afișată sub formă de Brix și temperatură. Conexiune pent..
  17.605 RON
 • Refractometru/Polarimetru RePo-1
  Refractometru all-in-One și unitate hibridă cu polarimetru. Este nevoie doar de 3 ml probă. Cu apăsarea unui buton, pot fi afișate puritatea, scala internațională de zahăr, rotația specifică și concentrația. Utilizatorii pot seta, de asemenea, o limită de măsurare superioară și inferioară. Un indicator luminos avertizează utilizatorul dacă o valoare de măsurare se încadrează.   RePo-1: poate măsura atât brixul, cât și rotirea optică a probei.   Pentru zahar &nbs..
  9.174 RON
 • Refractometru/Polarimetru RePo-1 pachet
  Refractometru all-in-One și unitate hibridă cu polarimetru. Este nevoie doar de 3 ml probă. Cu apăsarea unui buton, pot fi afișate puritatea, scala internațională de zahăr, rotația specifică și concentrația. Utilizatorii pot seta, de asemenea, o limită de măsurare superioară și inferioară. Un indicator luminos avertizează utilizatorul dacă o valoare de măsurare se încadrează.   RePo-1: poate măsura atât brixul, cât și rotirea optică a probei. Pachetul RePo-1 include: unitate,..
  9.785 RON
 • Refractometru/Polarimetru RePo-2
  Refractometru all-in-One și unitate hibridă cu polarimetru. Este nevoie doar de 3 ml probă. Cu apăsarea unui buton, pot fi afișate puritatea, scala internațională de zahăr, rotația specifică și concentrația. Utilizatorii pot seta, de asemenea, o limită de măsurare superioară și inferioară. Un indicator luminos avertizează utilizatorul dacă o valoare de măsurare se încadrează.   RePo-2: poate măsura atât brixul, cât și rotirea optică a probei. In plus, RePo-2 determină și afi..
  9.174 RON
 • Refractometru/Polarimetru RePo-3
  Pe lângă unghiul de rotație și Brix, RePo-3 transformă și afișează cantitatea de zahăr inversat (%) derivată din zaharoză. RePo-3 este ideal pentru diverse industrii precum rafinarea zahărului Citiri de măsurare Unghiul de rotație, Brix, Raport invers%% la zahăr inversat, Temperatura Unghiul de rotație: -5,00 până la + 5,00 ° (*) * Convertibil la -25.00 ° la + 25.00 ° cu un tub de observare de 100mm * Convertibil la -50,00 ° la + 50,00 ° cu un tub de observare de 200 m..
  9.174 RON
 • Refractometru/Polarimetru RePo-4
  Pe lângă unghiul de rotație și Brix, RePo-4 transformă și afișează cantitatea de fructoză (%) și umiditatea mierii (%). RePo-4 este ideal pentru controlul calității totale a mierii. Citiri de măsurare Unghiul de rotație, Brix, Temperatură, fructoză% miere, umiditate miere% Unghiul de rotație: -5,00 până la + 5,00 ° (*) * Convertibil la -25.00 ° la + 25.00 ° cu un tub de observare de 100mm * Convertibil la -50,00 ° la + 50,00 ° cu un tub de observare de 200 mm Brix: 0,0..
  9.174 RON
 • Refractometru/Polarimetru RePo-5
  Pe lângă unghiul de rotație și Brix, RePo-5 poate afișa și indicele de refracție (nD) al unei probe. RePo-5 este ideal pentru controlul calității în diverse industrii, cum ar fi parfumuri, produse cosmetice sau farmaceutice. RePo-5 îndeplinește standardele de Pharmacopoeia Citiri: Unghiul de rotație, Brix, Indicele de refracție, Temperatură Unghiul de rotație: -5,00 până la + 5,00 ° * Convertibil la -25.00 ° la + 25.00 ° cu un tub de observare de 100mm * Convertibil la -50..
  8 RON