Omogenizatoare farmaceutice


Sortare dupa:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Aparat dilutii korsakoviene 1 post
  Aparat automat pentru dilutii cu 1 singur post Cu posibilitate de sterilizare a țevilor și a suporturilor de sticle. Ciclul de sterilizare a circuitelor interne de alcool la 70 ° (alimentare și golire) cu o sticlă specifică. Electrovalvele și senzorul de presiune sunt  fabricate din oțel inoxidabil. Conductele din oțel inoxidabil și tubul din plastic respectă regulamentul FDA 21 CFR - 177.550 Echipat cu filtre de 0,2 µm Poate fi conectat la  PC. Executare..
  0 RON
 • Aparat dilutii korsakoviene 2 posturi
  Aparat automat pentru dilutii cu 2 posturi Cu posibilitate de sterilizare a țevilor și a suporturilor de sticle. Ciclul de sterilizare a circuitelor interne de alcool la 70 ° (alimentare și golire) cu o sticlă specifică. Electrovalvele și senzorul de presiune sunt  fabricate din oțel inoxidabil. Conductele din oțel inoxidabil și tubul din plastic respectă regulamentul FDA 21 CFR - 177.550 Echipat cu filtre de 0,2 µm Poate fi conectat la  PC. Executarea rapidă..
  0 RON
 • Dinamizator preparate homeopate
  Dinamizatorul permite dinamizarea verticală (metoda Hahnemanniana) a sticlelor de până la 155 mm înălțime. Cu ecranul tactil, utilizatorul seteaza timpul de dinamizare sau numărul succesiunilor dorite. Trasabilitate: dinamizatorul poate fi echipat cu un port USB pentru a transferul valorilor legate de dinamizările efectuate. Poate fi conectat și la o imprimantă.   Specificatii tehnice Alimentare : 220 V Dimensiuni : 430 x 165 x 400 mm Greu..
  0 RON
 • Impregnator preparate homeopate
  Impregnator cu o singură stație, permite impregnarea automata a granulelor, globulelor și tabletelor. Se pot folosi pahare de 250 ml, 500 ml, 1000 ml și 3 litri (pahar de laborator) (1200 grame de suport neutru), precum și recipiente pentru o singură utilizare. Trasabilitate: impregnatorul poate fi echipat cu un port USB pentru a transfera valorile legate de impregnările efectuate. Poate fi conectat și la o imprimantă. Made in  în Franța   Specificatii tehnice: ..
  0 RON
 • Unguator Gako Basic
  Asigura o amestecare in conformitate cu normele GMP pentru preparate semi-solide cu un volum maxim de 500 ml. Ridicarea bratului se efectueaza manual. Caracteristici tehnice: - cuplare rapida; - panoul de comanda este tactil; - meniul este intuitiv; - permite ajustarea timpului de amestecare; - 10 turatii diferite pentru paletele de amestecare; - functie de contorizare totala si partiala a timpului; - fiecarui proces de amestecare ii este genera..
  0 RON
 • Unguator Gako EMP
  Asigura o amestecare in conformitate cu normele GMP pentru preparate semi-solide cu un volum maxim de 500 ml. Ridicarea bratului se efectueaza automat. Caracteristici tehnice: - cuplare rapida; - panoul de comanda este tactil; - meniul este intuitiv; - permite ajustarea timpului de amestecare; - 10 turatii diferite pentru paletele de amestecare; - functie de contorizare totala si partiala a timpului; - fiecarui proces de amestecare ii este gener..
  0 RON
 • Unguator Gako Pro
  Asigura o amestecare in conformitate cu normele GMP pentru preparate semi-solide cu un volum maxim de 2000 ml. Ridicarea bratului se efectueaza automat. Caracteristici tehnice: - cuplare rapida; - preparea compusilor poate fi efectuata direct in recipientii de uz farmaceutic; - bratul este complet automatizat, si poate fi inlocuit cu rapiditate; - panoul de comanda este tactil de 10.1"; - meniul este intuitiv; - permite ajustarea timpului de amestecar..
  0 RON