Conductometre

Sortare dupa:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Conductometru Al10CON
  Conductometru portabil, model versatil. Este usor de utilizat, fiind echipat in configuratie standard cu carcasa si suport pentru electrod. Caracteristici tehnice: - afisaj LCD ce permite vizualizarea valorilor masurate cu 2 sau 3 zecimale in functie de domeniul de masura ales; - 2 domenii de masura; - calibrare rapida cu ajutorul unui potentiometru; - conector standard cu 4 pini. Specificatii tehnice: - domeniul de masura: 0.001-1.999 mS/cm; 0.01-19.99 mS.cm; ..
  1.238 RON
 • Conductometru ECTestr11
  Model portabil, rezistent la actiunea umiditatii, cu posibilitate de selectare a domeniului de masurare in mod manual, sau automat. Este recomandat a fi utilizat in analiza si tratarea apei (ex. tratarea apei potabile, in acvarii, crescatorii de peste, piscine sau agricultura). Caracteristici tehnice: - senzor din inox SS316, ce poate fi inlocuit cu usurinta de catre utilizator; - 2 domenii de conductivitate; - calibrare in 2 puncte; - afiseaza temperatura; - setarile ..
  794 RON
 • Conductometru ECTestr11+
  Model portabil, rezistent la actiunea umiditatii, cu posibilitate de selectare a domeniului de masurare in mod manual, sau automat. Este recomandat a fi utilizat in analiza si tratarea apei (ex. tratarea apei potabile, in acvarii, crescatorii de peste, piscine sau agricultura). Caracteristici tehnice: - senzor din inox SS316, ce poate fi inlocuit cu usurinta de catre utilizator; - 3 domenii de conductivitate; - calibrare in 3 puncte; - afiseaza temperatura; - setarile ..
  922 RON