CONTROL EXTERN

Teste de intercomparare/ control extern si materiale de referinta pentru analize fizico-chimice, microbiologice, mecanice etc.

Matrici: apa potabila, apa reziduala, produse lactate, produse alimentare, furaje, analize clinice, aer, contaminare sol, bauturi alcoolice si sucuri, bere, cosmetice, jucarii, medicamente de abuz, toxicologie, radiochimie, lubrifianti, textile, tesut animal, etc
 
Partenerii nostri organizeaza scheme de intercomparare, control extern, in conformitate cu ISO 17043.
Sortare dupa:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Controllab Brazilia
  Furnizor de servicii PT de încredere de peste 15 ani, acreditat la ISO 17043, ofera cea mai largă gamă de combinații analit/matrice pentru sectorul analize medicale. Rezultatele primesc o analiză statistică riguroasă de către experții PT. Rapoarte confidențiale detaliate cu feedback clar și comparații de metode. Publicarea rapidă a raportului. Depunerea mai multor rezultate și gestiunea cuprinzătoare disponibila. Scheme de intercomparare notificate de la Ministerul Sanatatii. ..
  0 RON
 • DRRR Germania
  Biroul german de referință pentru testarea competenței și materialele de referință (DRRR) este un furnizor de teste de competență acreditat ISO/IEC 17043 și un furnizor de materiale de referință certificate. Oferta analize chimico-fizice, microbiologice și organoleptice, precum și în testarea materialelor mecanico-tehnologice și domenii conexe Peste 700 de scheme de intercomparare acreditate pentru alimente si furaje, microbiologie, contactul alimentelor cu ambalajele (plastic, hartie, me..
  0 RON
 • GSC Gabinete de Servicios para la Calidad
  SC DECORIAS SRL este unic distribuitor in Romania, al schemelor de intercomparare si materialelor de referinta GSC.  Gabinete de Servicios para la Calidad a fost înființat în 1994 datorită experienței colective a unor oameni care s-au dedicat domeniului de laborator și evaluării conformității. Un grup motivat de nevoia de a realiza un alt model de business, bazat pe satisfacția clienților, îmbunătățirea continuă, inovația, sustenabilitatea și progresul resurselor sale umane. Și, în p..
  0 RON
 • Ielab Spania
  Ielab Spania Studiile statistice aplicate au o importanță deosebită, deoarece numărul participanților este mare, cu peste 1.200 de participanți din 53 de țări. Ca furnizor acreditat de ENAC conform ISO / IEC 17043, conformitatea cu cerințele prezentului standard este demonstrată obiectiv. Acces la o gamă largă de scheme cu un singur furnizor. Rapoartele rapide privind rezultatele obținute. Suport tehnic specializat și experiență vastă în controlul calității și în organizarea de scheme de..
  0 RON
 • LGC Standards
  Ofera  anual peste 1500 de de teste de competenta, care deservesc mai mult de 10.000 de laboratoare. Sunt produse peste 250.000 de materiale de testare, care sunt distribuite la mai mult de 150 de tari din intreaga lume. PT este adesea mentionata ca evaluarea externa a calitatii (EQA), in special in domeniul medical /clinic. Testarea de competenta este un element cheie in procesul de acreditare a laboratoarelor, pe langa materialele de referinta, care sa permita laboratoarelor ..
  0 RON
 • Materiale de referinta- standarde analitice
   EXTRASYNTHESE , Franta - cu o experianta de peste 30 de ani in extractia, sinteza si purificarea substantelor naturale,  Extrasynthese ne pune la dispozitie peste 1000 de substante de inalta puritate ,standarde analitice si materiale de referinta. Se evidentiaza cele din familiile antociani, flavonoide, catechine, saponine, caroteni, terpene, iridoide,cumarine, alcaloizi , utilizate ca materiale de referinta pentru testarea calitatii sau pentru etapa de cercetar..
  0 RON
 • Qualitycheck Srls
  Qualitycheck Srls este o companie italiană privată și independentă, fondată cu scopul de a oferi laboratoarelor de testare instrumente pentru controlul calității, cum ar fi testarea de competență interlaboratoare, materiale de referință, suport tehnic pentru îmbunătățirea performanței analitice și alte servicii legate de controlul intern și asigurarea externă a calității rezultatelor analitice pentru apa potabila, apa naturala, apa menajera, sol.    ..
  0 RON
 • Test Veritas S.r.l.
  A fost creat pentru a satisface cererea internationala tot mai mare de servicii si produse pentru evaluarea conformitatii in domeniul analizei agro-alimentare. Test Veritas s.r.l. a fost primul furnizor de teste de competență în domeniul agro-alimentar care a fost acreditat UNI CEI EN ISO/IEC 17043:2010 în Italia. De mai bine de 20 de ani, schema de testare a competențelor „Progetto Trieste” se potrivește nevoilor laboratoarelor publice și private. Participanții, provin din mai multe țări eur..
  0 RON