Sterilizare

Sortare dupa:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Autoclav 22 de litri Phoenix Blu +
  Autoclav Phoenix Blu + de clasa B, complet automat . Nu aveti nevoie de distilator! Nu va ramane decat sa incarcati produsele.Datorita tehnicii de osmoza, autoclavul se conecteaza direct la reteaua de apa si purificarea se face in mod automat .Cand cilcul s-a incheiat , evacuarea se face de asemenea,automat. Cu imprimanta incorporata si port USB. Afisaj LCD cu posibilitatea selectarii limbii engleza, italiana, franceza,germana sau spaniola . Pe ecran se afiseaza graficul ci..
  22.986 RON
 • Autoclav clasa "N" WS 05 PLUS
  Autoclav automat , portabil , realizat din cele mai bune materiale. In conformitate cu standardele internationale. Ideala pentru sterilizarea produselor neambalate solide, solide si compacte , usor de utilizat . Cu  panou de comanda si lumini indicatoare pentru urmarirea usoara a procesului de sterilizare in toate fazele acestuia. Include cos si clesti pentru instrumente. Aprox. 9 litri. Greutate 4 kg.     ..
  4.119 RON
 • Autoclav clasa N WS 01
  Autoclav din otel inoxidabil 18/10 ,foarte simplu de utilizat , sigura pentru operator ideala pentru sterilizarea pieselor de mana , a intrumentelor rotative , a turbinelor si a oricarui instrument sterilizabil la 125°C . Inchideti capacul si selectati cliclul de sterilizare . Va dura 15 minute. Panoul de comanda este echipat cu un comutator , un buton pentru programarea ciclului , cate o o lampa indicatoare pentru inceputul ciclului de sterilizare , ciclul de sterilizare in curs,  final..
  4.461 RON
 • Autoclav Phoenix Blu+
  Autoclav Phoenix Blu + de clasa B, complet automat . Nu aveti nevoie de distilator! Nu va ramane decat sa incarcati produsele.Datorita tehnicii de osmoza, autoclavul se conecteaza direct la reteaua de apa si purificarea se face in mod automat .Cand cilcul s-a incheiat , evacuarea se face de asemenea,automat. Cu imprimanta incorporata si port USB. Afisaj LCD cu posibilitatea selectarii limbii engleza, italiana, franceza,germana sau spaniola . Pe ecran se afiseaza graficul ciclului de steri..
  21.896 RON
 • Bile de sticla
  Bile de sticla pentru Mini sterilizator  cod 712/00 Carlo di Giorgi .  ..
  77 RON
 • Bile de sticla
  Bile de sticla pentru Maxi sterilizator  cod 714/00 Carlo di Giorgi .  ..
  88 RON
 • Cos autoclava WS 01
  Accesoriu : cos pentru autoclava WS-01 ..
  215 RON
 • Imprimanta phoenix Blu
  Imprimanta externa pentru autoclav phoenix Blu ..
  1.204 RON
 • Lampa UV germicidala
  Lampa UV , lungime de unda 253.7 nm pentru distrugerea rapida a bacteriilor si a micro-organismelor, utilizata in  sterilizarea rapida ( intre 5 si 10 minute) a obiectelor necontaminate cu fluide organice( saliva, sange etc) sau pentru pastrarea obiectelor deja sterilizate. Sterilizare la rece obtinuta cu lampi care produc raze ultraviolete cu lungimea de unda 2537 A. Emite vapori de ozon pentru purificarea aerului .Actiunea germicida este puternic amplificata de suprafata reflectan..
  1.656 RON
 • Maxi sterilizator
  Maxi sterilizator  proiectat și dezvoltat special pentru uz medical, pentru stomatologie, podologie, uz veterinar . Acesta asigură o sterilizare rapidă și eficientă. Se sterilizează sonde și oglinzi în 5 secunde, instrumente chirurgicale în 10 secunde , chiurete și pensete in 15 secunde. Temperatura constantă de  230°C asigură distrugerea totală a micro-organismelor și a sporilor în câteva secunde. Carcasa din otel acoperita cu  pulberi epoxidice, cilindrul interior este comple..
  1.705 RON
 • Mini sterilizator
  Mini sterilizator  proiectat și dezvoltat special pentru uz medical, pentru stomatologie, podologie, uz veterinar . Acesta asigură o sterilizare rapidă și eficientă. Se sterilizează sonde și oglinzi în 5 secunde, instrumente chirurgicale în 10 secunde , chiurete și pensete in 15 secunde. Temperatura constantă de  230°C asigură distrugerea totală a micro-organismelor și a sporilor în câteva secunde. Carcasa din otel acoperita cu  pulberi epoxidice, cilindrul interior este comple..
  1.280 RON
 • Pupinel 22 litri
  Sterilizator cu aer cald , cu termostat, capacitate 22 de litri, temperatura 0-200 °C , timer 0-120 min. Din otel inoxidabil Cu 4 rafturi din aluminiu Al doilea termostat intra in functiune in cazul in care temperatura depaseste 230°C Cu alarma in cazul aparitiei unei defectiuni . Dimensiuni interioare: 38 x 30 x 20 cm Dimensiuni exterioare : 45 x 40 x 38 cm Greutate : 10.2 kg Putere: 500 Watt Alimentare 220V-50Hz ..
  2.676 RON