Echipamente chirurgie

Sortare dupa:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Aparat piezochirurgie MiniUNIKO.PZ
  Personalul tehnic de la Mariotti, care lucrează alaturi de experti in domeniu, prezinta noile modele piezoelectrice de chirurgie/implantologie.   MiniUNIKO.PZ ofera puterea ultrasonica intr-un mod optim datorita sistemului inovator de control dinamic al frecventei pentru a asigura alimentarea corespunzatoare a energiei in orice situatie. Performante excelente in ceea ce privește siguranța si ajustarea precisa a puterii si a vibrațiilor Controlul sistemului de pulverizare ..
  19.492 RON
 • Aparat piezochirurgie UNIKO.PZ LED
  Versiunea UNIKO.PZ ofera dubla caracteristica care combina motorul piezoelectric cu motorul fara perii si LED-ul cu lumina puternica. Performante excelente in ceea ce priveste siguranta si ajustarea precisa a puterii si a vibratiilor Controlul sistemului de pulverizare prin pompa peristaltica Utilizare prietenoasa, imediata si intuitiva prin intermediul tastaturii touch si a afisajului larg Actualizati versiunea prin intermediul software-ului Piesa piezoelectrica ergonomic..
  29.175 RON
 • Bisturiu electric 50w
  Bisturiu electrochirurgical, utilizat in cabinetul stomatologic in siguranta maxima pentru pacient si rezultat  excelent pentru operator.  Trei functii diferite de operare: ♦ taiere ♦ taiere- coagulare  ♦ coagulare    Echipament  electrochirurgical livrat cu accesorii:  piesa de mana, 8 electrozi , placa de masa, autoclavabile la 127 ° C.   ♦ Putere absorbita 150 W ♦ Putere de ieşire  750 kHz  1500..
  3.094 RON
 • C-WARMER -Sistem de incalzire
  C-WARMER -Sistem termostatat pentru incalzirea fiolelor de anestezie sau a materialelor compozite. Incalzeste fiolele de 1.8 ml la temperatura corpului pentru a spori confortul pacientului. Prevazut cu 7 posturi de incazire, cu ajustare digitala temperaturii in pasi de 1⁰C . De asemenea, poate fi utilizat si pentru incalzirea altor materiale la temperaturi cuprinse intre 20C⁰ si 60C⁰ . 5 posturi cu dimensiuni pentru fiole de 1.8 ml si doua posturi mai largi, pentru seringi. Unitat..
  1.533 RON 1.681 RON
 • Electrocauter
  SURGERY PLUS electrocauter cu radiofrecventa cu aplicatii chirurgia monopolara dentara,dermatologie ,chirurgie generala. SURGERY PLUS   functii de taiere si coagulare: CUT taiat pur, CUT 1 si CUT 2 taiere-coagulare , COAG coagulare pura . Microcontrolerul si afisajul digital garanteaza siguranta si fiabilitatea acestui produs . Surgery PLUS ofera rezultate chirurgicale profesionale deosebite , datorita caracteristicilor sale de securitate ergonomie si siguranta. &nbs..
  3.311 RON
 • Micromotor MiniUNIKO CLASSIC
  Versiunea imbunatatita MiniUniko, proiectata si fabricata in Italia, combina usurinta de utilizare si practicitatea cu performanta de cuplu de varf, siguranta completa si precizie de operare cu orice sistem de implanturi. Performanta de top constanta Cel mai nou motor fara perii Control electronic cu reglare exacta a turatiei si a cuplului de pana la 40.000 rpm si 80 Ncm Durata de viata extinsa a pieselor care necesita sterilizare in autoclav: motor, cablu si conector. Nou..
  10.285 RON
 • Micromotor MiniUNIKO LED
  Versiunea imbunatatita MiniUniko, proiectata si fabricata in Italia, combina usurinta de utilizare si practicitatea cu performanta de cuplu de varf, siguranta completa si precizie de operare cu orice sistem de implanturi. Performanta de top constanta Cel mai nou motor fara perii, lumina LED cu luminozitate ridicata Control electronic cu reglare exacta a turatiei si a cuplului de pana la 40.000 rpm si 80 Ncm Durata de viata extinsa a pieselor care necesita sterilizare in autocl..
  11.178 RON
 • MX 200 Mixer Alginat
  Carlo De Giorgi prezintă noul sistem MX 200, un dispozitiv nou si exclusiv ,ideal si indispensabil pentru fiecare cabinet de chirurgie dentara .MX 200 are un accelerator patentat special construit pe capacul bolului, care asigura un rezultat excelent. Alginatul este amestecat rapid si constant, aceasta procedura este menita sa evite formarea bulelor de aer si pentru a obtine un produs uniform,omogen, cu vascozitate perfecta. Se va obtine o suprafata neteda precum sticla. Reproducerea dupa mod..
  4.478 RON
 • Set furtune motor implantologie
  Steril Hose set endowed with fit device to pierce the cork of the bottles,  Trasparent room for dripping in plastic materials, hole of exit of the air, clamp for flow control, connection and hose for peristaltic  pumps integrated   The DE GIORGI's irrigation system foresees the following options:  - Mono-irrigation inside  - Mono-irrigation external - Dual irrigation inside and external   The Hose set are contained in steril packag..
  789 RON