Echipamente chirurgie

Sortare dupa:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Aparat piezochirurgie ULTRASURGERY
  ULTRASURGERY este un instrument de chirurgie piezoelectric care, datorita vibratiilor cu ultrasunete si control electronic, ofera precizie si siguranta fara a afecta tesutul moale, fara a necroza si fara a provoca un exces de temperatura asupra tesuturilor taiate. Trei functii principale: oase, radacina, curatare. Funcția de os este in principal utilizata pentru operatii dentare, cum ar fi extractia dentara, grefare , distructie osoasa , chirurgie endodontica, decompresii nervoase al..
  16.095 RON 25.228 RON
 • Aparat piezochirurgie ULTRASURGERY LED
  ULTRASURGERY este un instrument de chirurgie piezoelectric care, datorita vibratiilor cu ultrasunete si control electronic, ofera precizie si siguranta fara a afecta tesutul moale, fara a necroza si fara a provoca un exces de temperatura asupra tesuturilor taiate. Trei functii principale: oase, radacina, curatare. Funcția de os este in principal utilizata pentru operatii dentare, cum ar fi extractia dentara, grefare , distructie osoasa , chirurgie endodontica, decompresii nervoase al..
  19.873 RON 31.249 RON
 • Bisturiu electric 50w
  Bisturiu electrochirurgical, utilizat in cabinetul stomatologic in siguranta maxima pentru pacient si rezultat  excelent pentru operator.  Trei functii diferite de operare: ♦ taiere ♦ taiere- coagulare  ♦ coagulare    Echipament  electrochirurgical livrat cu accesorii:  piesa de mana, 8 electrozi , placa de masa, autoclavabile la 127 ° C.   ♦ Putere absorbita 150 W ♦ Putere de ieşire  750 kHz  1500..
  2.856 RON
 • C-WARMER -Sistem de incalzire
  C-WARMER -Sistem termostatat pentru incalzirea fiolelor de anestezie sau a materialelor compozite. Incalzeste fiolele de 1.8 ml la temperatura corpului pentru a spori confortul pacientului. Prevazut cu 7 posturi de incazire, cu ajustare digitala temperaturii in pasi de 1⁰C . De asemenea, poate fi utilizat si pentru incalzirea altor materiale la temperaturi cuprinse intre 20C⁰ si 60C⁰ . 5 posturi cu dimensiuni pentru fiole de 1.8 ml si doua posturi mai largi, pentru seringi. Unitat..
  1.309 RON
 • Electrocauter
  SURGERY PLUS electrocauter cu radiofrecventa cu aplicatii chirurgia monopolara dentara,dermatologie ,chirurgie generala. SURGERY PLUS   functii de taiere si coagulare: CUT taiat pur, CUT 1 si CUT 2 taiere-coagulare , COAG coagulare pura . Microcontrolerul si afisajul digital garanteaza siguranta si fiabilitatea acestui produs . Surgery PLUS ofera rezultate chirurgicale profesionale deosebite , datorita caracteristicilor sale de securitate ergonomie si siguranta. &nbs..
  3.079 RON
 • Laser chirurgical SIMPLER 8W
  Laserele sunt viitorul in stomatologie! Utilizarea unui laser in fiecare zi da rezultate excelente în tratamentul multor boli, mai ales cele care afecteaza țesutul moale. Tratamentul este aproape nedureros si garanteaza rezultate de lunga durata.   Comparativ cu metodele traditionale, tehnologia laser dentara și cosmetica are numeroase avantaje:operatiunile  non-invazive, nedureroase ,un tratament mai rapid si mai eficient, mai putin anestezic necesar, efect hemostatic și ba..
  27.370 RON
 • Micromotor implantologie
  Micromotor chirurgical pentru implantologie cu fisiodispenser. Cu  motor fara perii MAXON autoclavabil: cel mai bun brand pentru acest tip de motor. Un motor puternic cu doua moduri de gestionare a programelor : "Programs" si "Phases" . Ecranul mare cu 4 randuri si 40 de coloane , afiseaza simultan toti parametri utilizati. Modulul "Programs"  are 5 programe cu posibilitatea personalizarii parametrilor  cuplul, viteza, raportul de demultiplicare Contrangle, fluxul..
  6.549 RON
 • Micromotor Implantologie Intrasurgery 2.0
  Micromotor Implantologie cu motor BLDC ( motor fara perii curent alternativ) de inalta performanta proiectat  Carlo De Giorgi Italia. Motorul BLDC (Intervalul de viteză 0-50.000) și unghiul (standard echipamente 32:1) oferă un cuplu optim în chirurgie. Viteza de rotatie: (20:1) 30rpm - 2.500rpm / (32:1) 20rpm - 1.562rpm Cuplu: 20:1 (5,0 - 55Ncm) / 32:1 (5.0 - 65Ncm) Raport de transmisie: 1:1, 20:1, 27:1, 32:1 Memorie : 10 valori  programabile pentru setarea vitezei, ..
  9.806 RON
 • Micromotor implantologie Traus SIP 10
  Micromotor pentru implantologie format din :   ♦ Unitate de control cu ecran tactil ♦ Pe ecranul LCD  sunt afisate volumul irigat ,numarul programului, raportul de transmisie, directia de rotatie, viteza, piesa de mana in functiune (LED)  ♦ Pompa peristaltica inclusa, debit maxim 75 ml / min  ♦ Micromotor fara perii complet autoclavabil (134 °)  ♦ Piesa contraunghi LED  32:1 speed range  ♦ Pedala de control  ergonomica ..
  12.099 RON
 • MX 200 Mixer Alginat
  Carlo De Giorgi prezintă noul sistem MX 200, un dispozitiv nou si exclusiv ,ideal si indispensabil pentru fiecare cabinet de chirurgie dentara .MX 200 are un accelerator patentat special construit pe capacul bolului, care asigura un rezultat excelent. Alginatul este amestecat rapid si constant, aceasta procedura este menita sa evite formarea bulelor de aer si pentru a obtine un produs uniform,omogen, cu vascozitate perfecta. Se va obtine o suprafata neteda precum sticla. Reproducerea dupa mod..
  4.270 RON
 • Set furtune motor implantologie
  Steril Hose set endowed with fit device to pierce the cork of the bottles,  Trasparent room for dripping in plastic materials, hole of exit of the air, clamp for flow control, connection and hose for peristaltic  pumps integrated   The DE GIORGI's irrigation system foresees the following options:  - Mono-irrigation inside  - Mono-irrigation external - Dual irrigation inside and external   The Hose set are contained in steril packag..
  762 RON