Gako International

Vizualizare ca: Lista / Grid
Sortare dupa:
Produse pe pag:
 • Unguator Gako Basic
  Asigura o amestecare in conformitate cu normele GMP pentru preparate semi-solide cu un volum maxim de 500 ml. Ridicarea bratului se efectueaza manual. Caracteristici tehnice: - cuplare rapida; - panoul de comanda este tactil; - meniul este intuitiv; - permite ajustarea timpului de amestecare; - 10 turatii diferite pentru paletele de amestecare; - functie de contorizare totala si partiala a timpului; - fiecarui proces de amestecare ii este genera..
  0 RON
  Fara TVA: 0 RON
 • Unguator Gako EMP
  Asigura o amestecare in conformitate cu normele GMP pentru preparate semi-solide cu un volum maxim de 500 ml. Ridicarea bratului se efectueaza automat. Caracteristici tehnice: - cuplare rapida; - panoul de comanda este tactil; - meniul este intuitiv; - permite ajustarea timpului de amestecare; - 10 turatii diferite pentru paletele de amestecare; - functie de contorizare totala si partiala a timpului; - fiecarui proces de amestecare ii este gener..
  0 RON
  Fara TVA: 0 RON
 • Unguator Gako Pro
  Asigura o amestecare in conformitate cu normele GMP pentru preparate semi-solide cu un volum maxim de 2000 ml. Ridicarea bratului se efectueaza automat. Caracteristici tehnice: - cuplare rapida; - preparea compusilor poate fi efectuata direct in recipientii de uz farmaceutic; - bratul este complet automatizat, si poate fi inlocuit cu rapiditate; - panoul de comanda este tactil de 10.1"; - meniul este intuitiv; - permite ajustarea timpului de amestecar..
  0 RON
  Fara TVA: 0 RON