Aspiratoare de praf

Sortare dupa:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Lista Grid
 • Aspirator de praf mobil AIR BOX
  Aspirator mobil de praf .Poate fi utilizat impreuna cu sistemele de micro sablare , precum si individual in orice laborator. Impreuna cu sistemul (optional) AIRSTOCK transforma orice masa intr-un banc de lucru. Profesional si extrem de silentios, cu o putere de aspiratie ajustabila este livrat impreuna cu 4 filtre din microfibre BIA. Sistemul de aspiratie este certificat TUV si rata de aspiratie este de pana la 99.9% (conform testetului SGS Ecologia) Specificatii tehnice ♦ Alimentare:..
  3.355,80 RON Fara TVA: 2.820,00 RON
 • Aspirator de praf mobil AIR BOX SIMPLEX
  AIRBOX SIMPLEX este o unitate de aspiratie mobila adecvata in laboratoarele de tehnica dentara pentru aspiratia pulberilor de lucru. Principalele sale caracteristici sunt modul de lucru silentios si puterea de aspiratie reglabila.   Specificatii tehnice:   ♦ Alimentare :220-230 V ♦ Absorbtie Putere: 800 Watt ♦ Clasa de izolatie: I ♦ Tipul de unitate: B ♦ Mod de utilizare: continuu ♦ Frecventa: 50/60 Hz ♦ Zgomot: 68 Db ..
  2.621,57 RON Fara TVA: 2.203,00 RON
 • Aspirator de praf mobil MINI BOX EMC
  Aspirator de praf portabil, conceput special pentru pulberi metalice, ceramica si rasini. Echipat cu sistemul EMC (Electronic Micromotor Control), permite pornirea si oprirea automata simultan cu pornirea si oprirea micromotorului . Puterea de aspirare poate fi ajustata si schimbarea filtrelor este simpla si rapida. Pretul competitiv si versatilitatea acestui dispozitiv transforma orice banc de lucru intr-o zona cu finisaje moderne. Optional poate fi folosit in combinatie cu sistemele..
  1.760,01 RON Fara TVA: 1.479,00 RON
 • Brat articulat
  Brat articulat de aspiratie cu memorie de pozitie. Acesta este format dintr-un tub special care si mentine forma .Livrat cu un suport de cauciuc si baza metalica, poate fi amplasat atat pe bancul de lucru sau in vecinatatea acestuia pe perete.Sistem de fixare prin banda dublu-adeziva sau suruburi. Potrivit pentru AIRBOX, AIRBOX SIMPLEX sau MINIBOX EMC. ..
  872,27 RON Fara TVA: 733,00 RON
 • Filtre de rezerva
  Fitru de rezerva pentru sistemele de aspiratie AIRBOX SIMPLEX.Din microfibre BIA .Pachet de 4 bucati. ..
  684,25 RON Fara TVA: 575,00 RON
 • Filtre de rezerva
  Fitru de rezerva pentru sistemele de aspiratie MINI BOX EMC.Pachet de 4 bucati. ..
  297,50 RON Fara TVA: 250,00 RON
 • SUCKY AIRSTOCK
  Accesoriu Sistem de admisie universal,cu posibilitate de conexiune atat pe partea stanga cat si pe cea dreapta a bancurilor de lucru sau a sistemelor de aspiratie. Acesta este livrat cu o baza de lemn interschimbabila, protectie pentru ochi si fata din plexiglas ,suruburi si clema pentru fixarea acestuia. Potrivit pentru a fi utilizat cu AIRBOX, AIRBOX SIMPLEX sau MINIBOX EMC. ..
  586,67 RON Fara TVA: 493,00 RON